查看: 1071|回復: 6

[贈品] 7-11: 新地/思樂冰套券 + 蠟筆小新餐具套裝

小新Fans又要出動喇 7仔 新地/思樂冰套券 + 蠟筆小新餐具套裝 限量發售
作為一個精明嘅卡通fans,買嘅精品當然要得意之餘又實用啦 想再精明啲,咁就唔好錯過7仔新出嘅「新地/思樂冰套券*  蠟筆小新餐具套裝」~ 只要$80,就有一套8張嘅新地/思樂冰換領券,連埋一套3件嘅餐具套裝 每套餐具包括不銹鋼叉、匙羹及收納袋各一件 有兩款設計任揀,款款都神還原小新鬼馬百厭嘅一面 限量發售㗎快啲叫埋身邊嘅小新fans嚟儲齊兩款,兼歎杯冰涼新地/思樂冰啦
===============
推廣日期:2023年5月10日至6月6日 (數量有限,售完即止)
銷售店舖地址: https://bit.ly/42kYg8i
===============
*每套「7-Eleven新地/思樂冰套券」內附 8 張新地/思樂冰換領券。換領券於有效期內可免費換領新地(脆筒/杯裝)或思樂冰(大杯裝)乙杯(價值$10),口味因應個別店鋪/時間供應而定。換領券須受有關條款及細則約束,詳情請參閱換領券之背頁。

所有價格以個別店舖為準。部份貨品只限於指定店舖提供。數量有限,售完即止。優惠受條款及細則約束。

https://www.facebook.com/7Eleven ... 0/6872173212798139/
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

thanks