查看: 768|回復: 6

Sun Life 有獎遊戲 Round 2|數燈牌贏走Sun-Live演唱會2023獨家門票

【#有獎遊戲 Round 2|數燈牌贏走Sun-Live演唱會2023獨家門票*】
對於自己所享受嘅「Good Time」,每個人都有唔同嘅定義。無論單純希望 #及時行樂,抑或有計劃與摯愛 #長相廝守,Sun Life 永明都會因應每位客戶需要,提供更全面嘅保障,務求令您「RISE」Better,Live Brighter!
今次我哋破天荒攜同CY陳宗澤、洪嘉豪、ANSONBEAN、ToNick同特別嘉賓MC張天賦,喺6.28一齊GET WILD~
只要完成以下簡單遊戲步驟,於推廣期內留言,並喺圖中搵出「Live Brighter」燈牌數量,每日(下午12:00起計)最快留言正確答案嘅5位合資格參加者(以Sun Life Hong Kong Facebook專頁所記錄嘅留言時間為準),即有機會贏走Sun-Live演唱會2023獨家門票2張*。活動為期14天,每天名額:5名,總名額:70名。
仲唔快啲搶飛喇喂!!!!
遊戲玩法:
1. 「讚好 / Like」Sun Life Hong Kong Facebook專頁
2. 「讚好 / Like」此帖文
3.  Tag 2位朋友
4. 於留言欄填上正確答案(圖中所示Live Brighter燈牌數量)
活動日期:即日起至2023年5月28日23:59分 (「推廣期」)(香港時間為準)
得獎者名單將於2023年6月2日公布
活動受條款及細則約束:https://sunlife.co/a2a18c
Sun-Live演唱會2023詳情:
日期:2023年6月28日 (三)
⏱時間:8:15pm
地點:香港會議展覽中心 - HALL 5BC
*門票不設公開發售,門票的派發受條款及細則約束。
https://www.facebook.com/sunlife ... fEjFiqSj4fpWvZpg4Kl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

Thanks
回復

我哋已經透過回覆留言,通知所有【#有獎遊戲 Round 2|數燈牌贏走Sun-Live演唱會2023獨家門票*】 嘅得獎者喇,麻煩咁多位得獎者喺2023年6月9日中午12時或之前Direct message我哋以完成獎品登記 ,感謝各位參加者嘅支持!
*門票不設公開發售,門票的派發受條款及細則約束。
回復