查看: 702|回復: 5

忠意保險 「佢有咩最Top?」 有獎問答遊戲

【忠意保險 「佢有咩最Top?」 有獎問答遊戲】

No.1 嚟樣野其實真係唔係可以隨便自話自說,最起碼都要有個權威第三方認證下先得嘅。就好似獅子仔近排就代表咗No. 1嘅意大利保險公司 ─ 忠意保險, 拎咗唔少業界嘅獎項,多種儲蓄及危疾方案更成為全港最Top¹添!問及得獎心得,獅子仔就話藉著結合超過190年嘅知慧同豐富嘅本地經驗,一直行先一步,設計合乎客戶需要嘅產品,咁就唔難拎到No.1 啦!

雖則話No.1 都要有認證,但每個人心目中其實都可以有自己嘅 No. 1!係另一半?係明星?定係至親呢? 快啲留言同我哋分享,隨時贏得「Venchi 現金券」乙張(價值HK$100)² (名額10個,送完即止) !

玩法:
1. Follow同Like香港忠意保險Facebook專頁
2. Like和Share呢個post
3. 留言回答以下問題
4. 留言內包括 #意大利No1保險公司
5. Tag 兩位朋友

問題:如果可以自創一個獎項,頒比你心目中嘅No.1 ,你會設計一個咩獎,同埋頒畀邊個呢?
(範例: 適逢母親節,我會設計一個「無微不至獎」,頒畀No.1嘅媽咪,因為我每日返屋企食飯都至少有3餸1湯!#意大利No1保險公司 )

☞即日起至2023年5月23日晚上11時59分 (以香港時間之Facebook伺服器接收留言時間為準),做齊上述步驟而答案最合乎忠意保險價值觀、信念同最具創意嘅10位朋友,各人將會獲得「Venchi 現金券」乙張(價值 HK$100) (名額10個,送完即止) *!得獎名單將於2023年6月2日或之前於此帖留言公佈,屆時將inbox通知得獎者領獎詳情。

¹由10Life比較香港市場之保險產品,並按照既定評級準則作出產品評分,5星評級為最高評級。計分方法及詳情請參閱10Life網站。

²數量有限,送完即止。得獎者將獲個別通知。得獎者在獲得通知後,必須在72小時內回覆及確認領獎訊息,並須根據訊息內容在指定的時間、地點和身分核實方式領獎。如有任何爭議,香港忠意保險保留最終決定權。

所有條款及細則:https://bit.ly/3IdaCrb

https://www.facebook.com/General ... 9/1611639015969416/
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

【忠意保險「佢有咩最Top?」有獎問答遊戲 —得獎者公佈】
忠意保險 「佢有咩最Top?」有獎問答遊戲經已圓滿結束,多謝大家踴躍參與!恭喜下列粉獅獲得「Venchi現金券」乙張(價值HK$100) *:
Katie Chung
WS Lau
Ling Mo
Suki Yeung
Priscilla Tsang
Helix Chan
Chan May
Florence Shum
Angel Lau
Ki Ki
*數量有限,送完即止。主辦單位以答案最符合忠意保險價值觀、信念和創意原則評選10位得獎者。得獎者將獲個別通知,請留意Facebook Inbox。得獎者在獲得通知後,必須在72時內回覆及確認領獎訊息,並須根據訊息內容在指定的時間、地點、方法、身分核實方式領獎。如有任何爭議,香港忠意保險保留最終決定權。
回復