查看: 1017|回復: 9

[IG] GreenPrice 【 Tag 我啦!Tag我啦!我無問題架快閃有獎遊戲 】

【 Tag 我啦!Tag我啦!我無問題架快閃有獎遊戲 】
大家有冇發現我哋IG個名有少少唔同左。。。無錯!我地由 @greenpricehk 變左做 @greenprice  雖然只係差少少,但係我哋花左好多時間先改到名架,所以都希望同大家玩個快閃有獎遊戲,令大家瘋狂tag爆我哋!!
有獎Story遊戲:得獎者可贏取 $50 Giftcard !
參加方法:
① →追蹤(follow) GreenPrice Instagram @greenprice
② →於個人限時動態(story)公開分享GreenPrice 既產品或門市
③ →加入標註(tag)「@greenprice」
④ →讚好呢個帖文(post)
我地會從做齊哂要求既朋友仔中揀10位出黎,得獎者每人可獲價值$50 的 GreenPrice gift card 一張!
我哋既IG 同FB有好多正野睇架,記得mon實、俾like同埋share我哋啲post啊!
————————————
有獎問答遊戲條款及細則
活動截止日期:2023年5月21日23:59
結果一星期內公佈,得獎者會收到專人私訊(inbox)通知(如得獎者一星期內沒有回覆訊息,則視作放棄論,屆時會抽出另一位得獎者代替)
*獎品需在限期前到自選門市自取,逾期則視為放棄得獎資格
-
*本活動僅限GreenPrice Instagram帳號進行
*本活動只限香港地區參與
*每帳號只限參加一次
*參加者同意上傳之影片及相片無條件授權GreenPrice轉載到Instagram@greenprice 帳號及收錄於Instagram @greenprice 帳號內精選(限時)動態內。
*所有參加者參加此次活動,即表示已經同意並接受上述條款及細則約束。如有任何爭議,GreenPrice 保留對本次活動條款及細則及對任何參加者參加資格或得獎資格的最終決定及解釋權,且不另行個別通知。

https://www.facebook.com/greenpr ... 9FwoE5GmRwZsYkPnZ6l
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks