查看: 696|回復: 6

Baby Star 童星點心麵【猜猜我是誰 #有獎遊戲】

【猜猜我是誰 #有獎遊戲】
童學仔眼力大測試!成日食點心麵嘅你一定知道唔同點心麵嘅包裝形狀,星太郎依家就考考你,圖中被隱藏嘅係邊一包點心麵
估到正確答案仲有機會嬴取Kiztopia兒童室內遊樂場單次入場門票1張(價值$228)及童星點心麵福袋一個!
遊戲玩法:
1. Follow Baby Star 童星點心麵Facebook/Instagram 專頁
2. Like 同 Share 呢個 Post
3. Comment 留低邊一個係被隱藏嘅童星產品(A/B/C/D)
4. 再 Tag 3個朋友仔同留言分享想同星太郎喺Kiztopia點樣玩
答中而留言又最吸引到小編嘅16位朋友仔(Facebook / Instagram 名額各8名)就可以拎到Kiztopia兒童室內遊樂場單次入場門票1張(適用於一位(1-12 歲)的小朋友及1 位(18 歲或以上)成人免費陪同入園) 及童星點心麵福袋一個!有興趣嘅就快啲 Tag 埋朋友一齊贏獎品啦!
遊戲截止日期:2023年5月25日中午12時
得獎公佈日期:2023年5月31日下午3時公佈
童星點心麵保留一切有關此遊戲的最終決定權
星太郎小提示﹕
Kiztopia兒童室內遊樂場單次入場門票有限期至2023年7月13日(星期一至四適用,公眾假期除外)
#童星點心麵 #BabyStar #星太郎 #OyatsuCompany #童年回憶 #雞肉味點心麵 #雞肉味闊條麵 #炒麵味點心麵 #零食 #猜猜我是誰 #KIZTOPIAHK #親子遊樂場 #親子好去處 #眼力

https://www.facebook.com/permali ... ;id=101556279018218
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

【猜猜我是誰 #有獎遊戲 結果公佈】
正確答案係B!
多謝大家熱烈支持,經過我哋專業評審,最終揀出以下呢8位參賽者!
Yan Yan Lo
Vicky Liu
Suki Yeung
Heng CC
Mayble Tl
Ching So
Nadav Ng
Ho Chun Yin Tony
小編喺度恭喜曬所有得獎者,你哋稍後會陸續收到專人 Inbox 領取獎品詳情
回復