查看: 511|回復: 6

[著數情報] 鮨樂屯門店限定!留言即搶 $1 甲羅燒

【屯門店限定!留言即搶 $1 甲羅燒】
甲羅燒作為經典嘅居酒屋美食,啖啖蟹香鮮味真係令人流口水!而家屯門店做緊震撼優惠,只要你做齊以下步驟,就可以用 $1 換購美味嘅 #甲羅燒!快啲同你啲朋友一齊分享啦!
1⃣ 讚好@鮨樂Facebook專頁同埋呢個帖文
2⃣ 喺呢個帖文底下留言「甲羅燒」
3⃣ 我哋會即刻私訊你換購券!
記住,呢個優惠只限喺屯門店使用。如有任何問題,歡迎隨時向我哋查詢,祝你食得開心!
**優惠受以下條款及細則約束:
1. 優惠期:即日起至 2023 年 7 月 31 日。
2. 使用時間:星期一至日全天適用,但不包括 2023 年 6 月 18 日。
3. 優惠適用方式:僅限堂食,需消費金額達到 $250 (不包括加一服務費)方可使用優惠。每檯每次只能享受一次加配優惠,數量有限,售完即止。
4. 優惠地點:僅在屯門時代廣場分店適用。
5. 不可與其他優惠同時使用。
6. 鮨樂保留最終決定權。
鮨樂屯門店: ☎ 2471 6168
新界屯門屯合街 2 號時代廣場南翼第三層 17 及 18 號舖
營業時間:
星期日至四、公眾假期及前夕:11:30 am - 10:00 pm
星期五至六:11:30 am - 10:30 pm\

https://www.facebook.com/photo?f ... t=a.444039244409603
回復

THANKS
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks