查看: 814|回復: 8

九龍城地區康健站【「飛」一般健康嘉年華】 (8-11/6)

【「飛」一般健康嘉年華】
今個星期有野玩!九龍城地區康健站將於星期四至日(8-11/6),喺黃埔時尚坊舉行首個健康嘉年華,節目非常豐富,除左免費健康風險評估外‍⚕,今次仲特設攤位遊戲區同新興運動區呀!
節目咁豐富,禮物又多籮籮,您唔係唔黎搵我哋啊~記得要帶埋親朋戚友一齊過嚟玩呀~
活動詳情如下:
日期: 2023年6月8 - 11日 (星期四至日)
時間: 10:30 - 17:30
地點: 黃埔天地時尚坊MTR層展區 (Donki隔籬)
免費健康風險評估
嘉年華現場會為各位新會員提供一對一「免費健康風險評估」即場登記成為新會員,仲有豐富嘅迎新禮物  
攤位遊戲
嘉年華又點會少得有趣攤位遊戲呢一於寓學習於娛樂,邊玩攤位遊戲邊了解更多例如戒煙、疫苗推廣等健康資訊 完成所有攤位遊戲仲可以獲得神秘禮物一份添
新興運動新體驗
近年多左好多新奇、刺激又好玩嘅新興運動‍♀嘉年華現場就設有試玩活動,包括旱地冰球、芬蘭木柱、地壺同三葉球,齊齊感受玩新興運動嘅樂趣
約定您,今個星期四至日,黃埔時尚坊「飛一般健康嘉年華」見~
*如反應熱烈,康健站同事或會於現場派籌,以避免市民長時間等候,實際安排會按現場情況而有所調動。如有任何疑問,可致電本康健站熱線 2338 3211查詢。
==========================
想了解自己嘅健康狀況,快啲登記成為會員啦,可以免費做健康評估‍♀,仲有豐富嘅禮物送架!
【九龍城地區康健站主中心】
地址: 九龍土瓜灣旭日街 9 號港圖灣地下
電話: 2338 3211
#健康着陸 #康健站 #九龍城地區康健站 #樂善堂 #九龍城區 #疾病預防 #健康生活 #DHC #dhcexpress #DistrictHealthCentre #九龍城 #紅磡 #黃埔 #土瓜灣 #何文田 #啟德
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks