查看: 313|回復: 7

[已截止] 【#有獎遊戲】 留言贏走《CNP蜂膠能量導入精華》!

【#有獎遊戲】 留言贏走《CNP蜂膠能量導入精華》!

考吓你呀!你知唔知CNP Laboratory 嘅皇牌「蜂膠能量導入精華」有咩作用呢?

畀三秒你!3…2…1…開估!佢可以有效維持水嫩肌膚,防止肌膚粗糙,同埋舒緩肌膚、強化肌膚屏障。而且添加咗珍貴嘅蜂膠萃取,為肌膚帶出健康潤澤感,仲係肌膚疲憊嘅救星添!

宜家只要喺留言區回答問題,話畀大家知:「你覺得 CNP Laboratory 嘅蜂膠能量導入精華可以點樣幫你改善肌膚問題?」同埋Tag 2位朋友,答得最快嘅100位參加者,就有機會贏得蜂膠能量導入精華試用裝!

#遊戲玩法
1.讚好「 LG 生活健康(香港)」Facebook 專頁及本帖文
2.Tag 兩位朋友
3.留言回答:「你希望CNP Laboratory 嘅蜂膠能量導入精華可以點樣幫你改善肌膚問題?」
( 例如:我希望CNP Laboratory 嘅蜂膠能量導入精華可以幫我改善肌膚疲憊問題!@xxx @xxx)

首100位合資格嘅參加者可獲「CNP Laboratory - 蜂膠能量導入精華試用裝 (1ml x 10包)」!
遊戲日期:2024年2月11日至2月17日 (23:59分止)
得獎公佈日期:2024年3月1日
活動受條款及細則約束: https://bit.ly/3HyUzmO

留意參加者必須將Facebook「設定和私隱」->「追蹤者和公開內容」->「誰可以看到你追蹤的用戶、專頁和興趣清單」設為「公開」,否則將被取消資格。

*每人及每個Facebook用戶只限參加一次,違反者其任何留言均不會列入計算。

https://www.facebook.com/photo/? ... t=a.557650833073726
回復

wow wow
回復

THANKS
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks