樓主: tingting5121985

Kiehl’s回收舊瓶免費送特效保濕導入精華優惠(至11年5月15日)

今次"世界回收知識大交流"{:4_146:}
回復

哦, tks!!!
我有clarins. clinique, origin 都係 "圓形2個箭咀"....
有一個skinfood 有三角形 不過 korean  ...
saltedfish 發表於 2011-4-16 03:02

咁呢d又換唔換到呢? 我check 過屋企d clinique, + 其他skin care 有d係2個箭咀 or 3個 箭咀, 中間冇數目字 or 英文字!
我估真係要去問問d ba 先知, 可能佢地都唔太知都唔定!.
回復

咁想問一個圓圈內有2個箭咀,咁又得唔得??
回復

不如換左個d sis share 下用左咩product 換啦~~
我都諗緊唔通bring 幾個樽出街睇下邊個得...{:4_102:}
回復

咁想問一個圓圈內有2個箭咀,咁又得唔得??
wlingp 發表於 2011-4-16 17:11

依個好似唔係recycle 標誌...唔肯定..
回復

回覆 14# saltedfish

係一支5ML 水份精華
    不過我冇相機呀...TAKE唔到俾你睇呀
我終於初YAHOO 搵到LA
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b18379642
你去睇下..係呢支呀
回復

回覆 16# tingting5121985

ICIC THANKS AR~
你用左咩吉樽去換ar?
回復

回覆 13# wlingp

我作晚試左是ok的 , 因佢都是一個環保標誌.
回復

回覆 17# saltedfish

普通cleasing bottle呀
回復

回覆 9# saltedfish

2個圓圈黑白箭咀都得,我今日到成功換到...

評分

查看全部評分

回復