樓主: tingting5121985

Sudden Club免費送免費送你碧柔男士潔面組合(至11年4月21日)

回覆 8# leealex

{:4_199:} 呢個唔係會變木村架..............{:4_110:}
回復

回覆 9# 小魔怪

我好少中忽周, 因為只係參加左2個名. 中到就真係夠運
回復

收了信
回復

回覆 12# cash

我反而成日中, 可能呢個集團同我八字比較夾.

灣仔大雨嗎? 我要去華潤一趙, 跟住要行北海拎獎品, 我唔想拎姐呀.

但今日已係last day, 你話死唔死, 葵涌好大好大雨{:4_180:}
回復

回覆 14# 小魔怪

NO, 宜家出太陽呀...........去北海拎利苑.........{:4_199:}
回復

回覆 15# cash

{:4_143:} 我咩都無講過, 我唔係要去灣仔, 我只是一個傻仔{:4_143:}
回復

回覆 16# 小魔怪

你識唔識向華潤行去北海架????
回復

回覆 17# cash

呢個反而識喎, 我只係對MTR白痴, 次次都會中招.

咪住, 我唔係去灣仔, 無咁既事.{:4_129:}
回復

回覆 18# 小魔怪

唔係呀, 華潤圍晒板呀, 你上完去要兜大圈先行得返過黎呀......
    你怕落雨/曬就行橋啦, 新鴻基個邊行過去北海, 咁樣行會舒服好多, 記得去DO 飛喎.(如果你走時會搭地鐵, 平$2蚊架)
回復

回覆 11# cash

死....變盧海鵬
回復