樓主: calvin1216

參加Clinicare遊戲有機會贏洗潤套裝(至11年6月30日)

嘩!原來個名單5月13號已經出過,仲話* 贈品將於2011/6/3送達
http://www.clinicare.com.hk/news/20110513.html

評分

查看全部評分

回復

回覆 40# noel

七月ghost特別多怪事{:4_97:}
回復

我見有我名,但真係冇通知又未有禮物...
回復

回覆 39# 小魔怪

哈哈, 靚仔試用?????都唔知有咩用....叫佢做阿4幫手拎野?!?!
其實, 只係dr. wu既sample~~

仲有就係.....我發現, 佢個email唔知點解send唔到, 彈error返轉頭!!!!
回復

又無左件事,我支洗頭水呀{:4_176:}
回復

我都見到自己個名,不過咩通知都收唔到=="
回復

我已經放棄, 我見到名, 但過左咁耐......
回復

我之前email咗去香港P&G問佢地有關呢個活動點解無送出獎品,佢地真係有人回覆我跟進.{:4_185:}
叫我email個中獎人名+電話+地址俾佢地跟進.
我同佢講有好多人都收唔到,佢話無收過其他查詢,如果有需要,可以email或者打電話俾佢地.

香港寶潔有限公司顧客服務熱線:800-969-288 與本公司顧客服務部的 Angela Lau 小姐
pg_china@mailmw.custhelp.com

評分

查看全部評分

回復

唔講都唔記得左
回復

send o左email都冇回覆
回復