樓主: bonnie

2011年9月號第108期 JESSICA CODE coupon

回覆 30# 雪希子

Thank you very much !
回復

JESSICA CODE May Issue Surprises(美白護膚心得) 禮物好很多
回復

For information
今日去開柴灣華盛中心12/F取gifts時,reception姐姐話我知,Jessica及Jessicacode因為已人手轉了3手,舊有未公佈的on-line game將會石沉大海,大家可以死心,多數無行喇!
呢個消息令大家失望,但我希望講出來,
每次去到我同都同呢個12/F reception姐姐吹水,她幾老實唔會食(吞)我獎品,so far我未試過!

評分

查看全部評分

回復

是呀!呢個12/F reception姐姐,幾老實唔會(吞)獎品, 但 另一處都是柴灣近地鐵, 那位姐姐正一黑面神, 有時會(吞)獎品, 所以小心數清楚.
好彩Jessica及Jessicacode早前的大獎已公佈了
回復

回覆 34# misspk

More 9/F, receptionist幾個好差(尤其係後生,中長直髮,瘦那個) manner very bad.SHe always食(吞)獎品(Please see see:Fashion & Beauty 得獎名單 FNB Winner List (11年1月-12月)325#(www.jetsocome.net/viewthread.php?tid=2778&extra=&page=33),我朋友真人真事!
回復